page_banner

Ngeunaan LEI-U

Zhejiang Leiyu calakan Hardware Technology Co., Ltd. didirikan dina2006, perenahna di No. 8 Lemon Road, Ouhai Economic Development Zone, Wenzhou City, Zhejiang China. basis produksi Leyuyu di Taishun anu mangrupikeun tukang konci profesional, pabrik produksi ngaliput daérah ampir 12.279 alun-alun méter, sakitar 150 karyawan. Produk utama kalebet konci calakan, konci mékanis, panto sareng aksesoris hardware jandela. Leyuyu ngagaduhan hubungan koperasi jangka panjang sareng panyadia perusahaan perumahan domestik terkenal sapertos Vanke sareng Haier Real Estate, sareng parantos janten kualitas luhur hardware ngadukung supplier Vanke sareng Haier Real Estate, kalayan pasokan taunan 500.000 sét kuncén. Perusahaan Leiyu sacara mandiri ngembangkeun produk seri konci pinter asli "terbuka-tangan" global dina taun 2018 sareng kéngingkeun sababaraha patén-patén nasional anu dilarapkeun pikeun kantor sareng home.Leiyu ngaluncurkeun "Smart Apartment Plan" kahontal gampang ngatur bumi, Padumukan tagihanana, direngsekeun hotél / susun / cicing di bumi sareng seueur masalah manajemén kahirupan, ogé nyayogikeun solusi khusus sareng imah nyewa, apartemen sewaan, manajemén hotél, kantor perusahaan.

SEJARAH MEREK

2008

Terobosan Téknis

Di 2008, Leiyu ngadamel terobosan téknologi dina produksi bahan aluminium oksida, sareng ngembangkeun paduan aluminium anu séhat sareng ramah lingkungan kalayan performa anu saé namina Apple aluminium

Inovasi sareng Pangwangunan

Kusabab didirikan LEI-U, Lei Yu parantos maksa prioritas kualitas produk, sareng parantos kéngingkeun langkung ti 80 hak cipta inteléktual, langkung ti 50 sertifikasi Cina sareng asing, sareng 8 patén inti. Produk utama parantos lulus sertifikasi konci éléktronik Amérika BHMA, sertifikasi kaamanan seuneu Amérika UL, sareng sertifikasi konci éléktronik CE Éropa.

2019

LALAKI LUAR BIASA MUNCUL lahir ---- LEI-U

Dina 2019 LEI-U jinis anyar konci panto calakan LVD-05 dilahirkeun. Aya 4 patén-patén inti sareng tiasa dianggo dina kaseueuran basa di seluruh dunya. Konci pinter ieu tiasa dianggo pikeun bumi swasta, kantor komersial, gedong padumukan sareng seueur deui.

LVD-05 Subvert imajinasi jalma pikeun konci pinter tradisional

2020

LVD-06 SMART LOCK 2.0

Dina Méi taun 2020, LVD-06 2.0versi parantos diterbitkeun, damel babarengan sareng aplikasi konci Tuya anu calakan sareng TT pikeun hirup pinter. Tujuan kami nyaéta ngabantosan hirup janten saderhana sareng langkung aman.

2021

NÉTONG DEUI

Ayeuna, konci pinter LEI-U "terbuka" diékspor ka langkung ti 20 nagara di luar negeri, di Amérika Kalér, Asia Kidul, Asia Tenggara, Éropa, Amérika Tengah sareng daérah sanés. Sareng ngadegkeun hubungan kerjasama jangka panjang anu stabil sareng konsumén bahan bangunan lokal, pasar super sareng jinis nasabah sanés.

Di LEI-U Home, kami yakin yén panto ka bumi sanés ngan ukur ngajaga bumi anjeun aman ti pengunjung anu teu dipiharep. Éta ogé ngeunaan ngantepkeun jalma anu leres - dina waktos anu pas.

Pabrik

Kantor pusat

Pameran


Ninggalkeun Pesen Anjeun